پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

حمله مجدد رژیم صهیونیستی به استان قنیطره سوریه+ فیلم

پس از گزارش صبح امروز منابع سوری درباره حمله رژیم صهیونیستی به استان قنیطره، رسانه‌ها بار دیگر از حمله موشکی تل‌آویو به این استان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌ها، ظهر امروز (چهارشنبه)، خبر دادند که نیرو‌های رژیم صهیونیستی برای بار دوم استان قنیطره سوریه را هدف حمله خود قرار داده‌اند.

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک منع امنیتی بلندپایه گزارش داد که نیرو‌های تل‌آویو چند موشک به سمت منطقه «جباتا الخشب» از توابع استان قنیطره شلیک کرده‌اند.

این منبع افزود که تلاش‌ها برای ارزیابی خسارات ناشی از این حمله در جریان است و تا لحظاتی دیگر نتایج رسما اعلام می‌شود.





این حمله در حالی انجام شده است که منابع رسمی سوریه، صبح امروز، گزارش دادند که نیرو‌های رژیم صهیونیستی نقطه‌ای را در استان قنیطره هدف حمله موشکی قرار دادند.

خبرگزاری رسمی سوریه در رابطه با حمله نخست گزارش داده بود که این حمله تلفات جانی به دنبال نداشته و تنها خسارت مادی بر جای گذاشته است.

نیرو‌های رژیم صهیونیستی با استفاده از حریم‌هوایی لبنان یا از طریق بلندی‌های اشغالی جولان به سمت اهدافی در شرق و شمال غرب سوریه به صورت متناوب حملات موشکی انجام می‌دهند. نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان بار‌ها گزارش داده‌اند رژیم صهیونیستی به صورت روزانه قطعنامه‌های سازمان ملل را نقض کرده و به حریم هوایی لبنان تجاوز می‌کند.

دولت سوریه بار‌ها اعلام کرده است رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای و غربی آن از گروه‌های تکفیری تروریستی که علیه دولت سوریه می‌جنگند، حمایت می‌کنند. ارتش سوریه تاکنون بار‌ها محموله‌های تسلیحاتی و مهمات ساخت اسرائیل را از گروه‌های تروریستی مستقر در سوریه کشف کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار